Overzicht faciliteiten

Koffie bij Kampeerboerderij de Straat-hof Taart bij Kampeerboerderij de Straat-hof Kampeer bij Kampeerboerderij de Straat-hof

IMG_3715.JPG

de Straat-Hof waar je kunt  kamperen, logeren , recreëren en vergaderen op de leukste plek in het Groene hart waar boer en burger elkaar ont-moeten.

Wij hebben verschillende accommodaties waar je kunt verblijven:

'de Barg' voormalige hooibarg is een ruimte waar je kunt eten, drinken, vergaderen en een feestje vieren. de Barg is gelegen op onze boerderij waar jong en oud zich kunnen verwonderen en een kijkje nemen in de stal waar ons melkvee en veel aaibare dieren wonen ,er is volop gelegenheid om te spelen in slingertouw bij het stro of buiten op de trampolines en midzomer kun je ook komen dwalen in een heus Maisdool-Hof.

Op verzoek bieden wij de mogelijkheid om onze ruimte 'de Barg ' te huren.
Deze ruimte is geschikt tot maximaal 50 personen (uit te breiden met een Mobiele lounge tot 60 personen)                                                                                     
(wanneer de groep groter is dan is uitbreiding met een tent mogelijk)

de Barg is een vierkante ruimte  (100m2) met een sfeervolle uitstraling , er zijn gezellige zitjes , een bar een klein podium en de stoere houtkachel zorgt voor extra warmte wanneer dit nodig is.

Deze ruimte is zeer geschikt voor o.a.
familie feesten, bruiloften en voorstellingen en is tevens de plek waar de Straat-Hof  regelmatig zelf haar eigen leuke evenementen zoals het cultuurerf en Boerenmaaltijden organiseert. 

Voorwaarden rond het huren van de ' Barg' 
* Het huren van deze ruimte zal altijd inclusief het inhuren van minimaal 1 persoon Straat-Hof bediening zijn en het meubilair zal niet verwijderd worden tijdens een feest.
* Alle dranken voor het feest mag je zelf inkopen !                                                                                 (de Straat-Hof verkoopt GEEN alcohol)

* Taart en gebak kun je zelf regelen of door de Straat-Hof laten verzorgen.

* Glaswerk, servies en bestek dien je zelf te huren bij :  www.poelvers.nl

* Catering van hapjes ,maaltijden , buffet, BBQ zal in principe door de Straat-Hof worden verzorgd, wanneer je hier van af wilt wijken is dit onder voorwaarden bespreekbaar.


De feesten op de Straat-Hof vangen vaak in de middag aan en eindigen altijd voor 23.00 uur !!            (ivm geluid en overlast kampeerders en onze buren)

Huur 37,50 euro per uur
+ Entree per persoon boven 2 jaar 3,75 euro
inclusief gebruik van Koel faciliteit ,speeltoestellen, trampolines, slingertouw, glijbanen en van 3e week juli tot 2e week september gratis toegang tot het Boeren maisdool-hof
Bijdrage eind-schoonmaak 40,00 euro 

 

Skybox "het Hoefgat"

Leuke vergaderruimte bovenin de Barg met uitzicht op de polders en in de barg.

Deze ruimte (geschikt tot 20 personen) is uitgerust met een smart tv , flipover, vergadertafel met luxe leren zetels en airconditioning, WIFI.

Een aanrader voor een Wei-sessie met je team, wij bieden ook een gevarieerd programma waarmee tussen het vergaderen door ook aan teambuilding kan worden gedaan.

Nieuwsgierig? laat je informeren info@straat-hof.nl

 

pinkenhof-klein.jpg             

Vakantieverblijf " de Pinken-Hof "

De Pinken-Hof is een vakantie-verblijfsruimte (4 -8 of meer personen ) welke in het verleden in gebruik was als stal waar jongvee werd gehouden (pinkenhok)

Deze zonnige lichte ruimte met terras met picknick banken is voorzien van compleet ingerichte keuken, Boeren-eettafel, loungebank, TV, WIFI, douchecabine en toilet, op de bovenverdieping zijn 3 slaapverblijven met 2x stapelbed, 1 x tweepersoonsbed en een tweepersoons-bedbank.

Met de mogelijkheid om nog 1 extra kamer 2-3 personen bij te boeken, dit kan uitsluitend in overleg ivm beschikbaarheid, bij interesse stuur een mail:

info@straat-hof.nl

De ruimte staat in directe verbinding met de Koeien-Hof waardoor deze ook als geheel aan elkaar te koppelen is en dan geschikt  is voor grotere gezelschappen.

Superleuk voor een familie of vrienden weekend !

De oude Stal 

Vakantieverblijf "de Koeien-Hof " 

Een royale ruimte waar vroeger 30 koeien stonden, welke in die tijd nog met de hand werden gemolken.            

Tegenwoordig is deze ruimte voorzien van een compleet ingerichte keuken, Boeren-eettafel, loungebank, TV, WIFI, douchecabine en toilet, op de bovenverdieping zijn 2 slaapverblijven met 2x stapelbed, 2x tweepersoonsbed.

Met de mogelijkheid om nog 1 extra kamer 2-3 personen bij te boeken, dit kan uitsluitend in overleg ivm beschikbaarheid, bij interesse stuur een mail:

info@straat-hof.nl

 

Studio "de Kalver-Hof"

Een knus tweepersoons appartement, met compleet ingericht keukenblok, douche, toilet, eethoek zit/slaaphoek, TV,WIFI.

 

Kamer "het Boerenbed"

Een leuke kamer met zicht op het Boerenerf voorzien van een houten tweepersoons Boerenledikant ,douche en toilet,TV en WIFI.  Met mogelijkheid om ontbijt in de Barg of op het Boerenbed te bestellen.

 

7155A88C-C3FF-48B6-A32C-B8B1F8C4AD0E.JPEGboerenterras.jpg

Boerenterras

Aansluitend aan "de Barg" ligt een zonnig Boerenterras. Ook hier kunt u terecht voor een kopje koffie, thee, ijs, of zelfs een eenvoudige lunch. De koffie wordt gemaakt van vers gemalen Beukenhorst koffiebonen en met verse melk van eigen koeien maken wij er prachtige cappuccino’s en Latte Macchiato’s

 en onze taarten en cakes zijn veelal huisgemaakt! Kom een middagje langs, en wees welkom om meteen de boerderij, het slingertouw en onze trampolines te verkennen. Uiteraard kunt u er ook als kampeergast van komen genieten!

4f9795fd-55bd-420c-b7ca-f55a85466696 2.JPG 

Vier je (kinder) feestje op de boerderij!

Op de Straat-Hof worden ook regelmatig (kinder) partijtjes gevierd. De praktijk leert dat je als ouders niet een heel draaiboek hoeft te maken. De kinderen vinden snel hun draai op de boerderij ook zonder dat u daar zelf de regie in hoeft te nemen. Met het  touw-slingeren ,een sprong op de trampoline een leuke workshop of zomers dwalen in het Mais dool-Hof. Tevens verzorgen wij ook verjaardags maaltijden als: pannenkoeken, friet met snack en overheerlijke ijsjes toe.

Zoekt u een overdekte plek om een taartje te eten en cadeautjes open te maken, dan kunt u er optioneel een binnenruimte de Speel-Hof bijboeken. Desgevraagd is het arrangement uit te breiden met een workshop, Boeren-diploma of een Safari door de polder.

Speel-Hof

de Speel-Hof is een superknusse ruimte in de koeienstal achter het slingertouw, je kunt deze ruimte huren om tijdens een partijtje een taartje te eten en kadootjes uit te pakken en je jassen tassen op te bergen. In de Speel-Hof is het meubilair sober en er zijn biertafels en banken en een koelkast en in de winter een kacheltje.

Deze ruimte is ook heel geschikt voor workshops welke wij zelf ook regelmatig organiseren. De Speel-Hof is te huur voor € 25,- per dagdeel

Waarbij voor workshops een koffie/thee/water + verse gevulde koek arrangement van € 5,- per deelnemer in rekening zal worden gebracht.

Tevens kan een workshop arrangement worden aangevuld met lunch, diner, BBQ, 

 

Trouwlocatie de Straat-Hof

Trouwen op de Straat-Hof , met familie en vrienden feesten en kamperen maak er een onvergetelijke huwelijksdag van. Wij bieden leuke arrangementen voor dit soort feesten en daar het hier "maatwerk" betreft nodigen wij gegadigden graag uit om de mogelijkheden met ons te komen bespreken.

Tip: Voorafgaand aan het huwelijk een vrijgezellenfeestje vieren... denk eens aan een Straat-Hof Boer-tel arrangement...

 

Alle bovengenoemde accomodaties zijn te reserveren per email: info@straat-hof.nl 

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
info@straat-hof.nl
06 - 53 86 46 86

Facebook

 
 


App_Store_web.png Play_Store_web.png